Banana prajita in foita de orez, cu toping de ciocolata.
Fried banana in rice foil, with chocolate topping.
Kongnamul muchim- Muguri de fasole încolțită cu ulei și semințe de susan
Sigeumchi namul – spanac asezonat cu usturoi, ardei iutie roșu și ulei de susan
Oi muchim - castraveți cu fulgi de ardei iute, usturoi și susan
Hobak Bokkeum – zuchinni înabușit la tigaie
Gaji Namul - vinete gătite la abur, asezonnate cu sos de soia.
Sukju Namul - muguri de fasole încolțită asezonați cu sos dulce - acrișor
Kimchi
Musaenngchae - salată din ridiche albă în sos dulce - acrișor
Gamja Jorim - cartofi înăbușiți în sos de soia
Doengang muchim - varză kale asezonată cu pastă de miso și usturoi
Sesame broccoli- brocolli cu susan, în sos picant
Kong - Fasole verde trasă la tigaie în stil korean
Mu kimchi - Ridiche din kimchi
Kimchijeon - Omletă din kimchi
Danmuji - Ridiche galbenă murată, cu susan.
Seafood stewed in spicy sauce and bean sprouts.
Korean porridge or juk, is made by slow-boiling rice or some other grain, in water, often with other ingredients as well. Porridge has long been an essential part of the Korean diet, and because it's so easy on the system, it's great for people recovering from illness or surgery.