Lectii de gatit la Restaurant Korean Seoul

Lectii de gatit la Restaurant Korean Seoul

De la show-urile culinare, la academii și cursuri de gătit pentru amatori, pasionați și profesioniști care vor să deprindă stiluri și rețete noi, bucătăria atrage astăzi din ce în ce mai mulți iubitori.

Ghidându-ne după acest principiu am lansat tuturor provocarea unor lecții de gătit la Restaurant Korean Seoul! Bucătarul nostru korean Jin este foarte priceput și abia asteaptă să-ți dezvpluie tainele gătitului pentru mai gustoase și sănătoase preparate din bucătăria sud-coreeană.

Este o experiență pe care ar trebui să o trăiască din plin oricine își dorește să încerce lucruri noi, iar dacă aveți printre prieteni, rude, cunoștințe, oameni cărora le place să gătească, o lecție de gătit în stil coreean este un cadou inedit, pentru care îți vor mulțumi din plin.

De ce să alegi cursuri de gătit în stil coreean?

Unicitate. Toți cursanții noștri de până acum au considerat lecțiile ceva unic, deoarece poporul coreean are rețete deosebite, tradiționale și care nu se aseamănă sub nicio formă cu preparatele occidentale, mediteraneene, arabe sau ale altor state asiatice.

Bucuria de a găti rețetele altor culturi. Dacă esti un pasionat al bucătăriei, un gourmand absolut sau un bucătar care vrea să cunoască stiluri gastronomice diverse, atunci lecțiile chef-ului corean Jin vor fi binevenite. În plus, ai satisfacția de a savura ceva nou preparat chiar în fața ta.

Îți răsfeți apropiații. Poți să îți inviți prietenii sau cunoștințele la masă, unde să le gătești specialitățile coreene învățate la curs. Sigur îi vei încânta și te vor aprecia pentru curajul tău de a descoperi o nouă cultură.

Le poți face cadou. Ai pe cineva drag în familie care adoră să gătească sau e la început de drum în zona culinară? Cursurile noastre sunt perfecte deoarece nu trebuie să fii un maestru în tocat, sotat sau alte operațiuni din bucătărie. Poți deprinde ușor pașii de realizare ai supelor coreene sau ai altor preparate geniale.

Sunt foarte accesibile ca preț. Taxa de participare este de 90 de lei și se achită la începutul evenimentului. Sunt incluse lecții de gătit oferite de bucătarul coreean și evident, savurarea preparatelor gătite.

Ține cont însă că te înscrii ușor, dar locurile sunt limitate, motiv pentru care, pentru a-ți asigura și rezerva locul, contactează-ne la 0725.498.366. Așadar te așteptăm cu mult entuziam la Restaurant Korean Seoul să descoperim tainele bucătariei sud-coreene. ♥

Primul curs din 2019 începe pe 2 Februarie, la ora 15.00. Revenim cu mai multe detalii într-un viitor articol. Ce vă putem spune însă, este faptul că de la acest curs nu vrei să lipsești: vei învăța să gătești #Kimchi Cigae, una dintre cele mai delicioase supe 🍲 și Kimbab. , celebrele rulouri cu orez îndrăgite de toată lumea. 🥢🍣

În continuare, iată câteva imagini cu specialitățile pregătite la ultimele cursuri!