Despre noi

Restaurantul nostru este situat departe de traficul zgomotos al bulevardelor principale, in apropierea Arcului de Triumf si a Manastirii Casin. In zona linistita si boiereasca a Domeniilor, la numai 10 minute de centrul istoric, va invitam sa faceti cunostinta cu una dintre cele mai sanatoase bucatarii din lume. Veti avea parte de un adevarat spectacol culinar la care puteti asista doar intr-o bucatarie coreeana.

Cu un gust aparte si delicios, avand putine calorii, mancarea coreana este ridicata la rangul de opera de arta pentru toti cei care o gusta. „Alimentul este medicament iar mancarea este opera Cerului”, spune un proverb coreean. Folosind arta asiatica a celor cinci gusturi (dulce, acru, iute, sarat si amar), preparatele sunt meticulos maruntite si asezonate. Varza, verdeturile aromate, uleiurile de susan, soia, ceapa verde, orezul, pestele, fructele de mare, algele si carnea sunt doar cateva dintre ingredientele ce alcatuiesc in diverse combinatii si culori, bucataria traditionala coreeana.

Kimchi reprezinta emblema bucatariei coreene, considerata cea mai sanatoasa mancare traditionala pentru continutul ridicat de fibre si vitamina C. Kimchi poate fi consumat ca si garnitura indiferent de momentul zilei dimineata, pranz sau seara. Iar alaturi de aceasta la fiecare fel de mancare va oferim inca alte 3 garnituri (side-dishuri) care se schimba zilnic.

Cu premii gastronomice internationale, bucatarul nostru coreean, va asteapta nu doar sa incercati gustul exotic si inconfundabil al mancarii coreene ci sa faceti cunostinta si cu ritualul mesei traditionale coreene. Toate acestea pentru a intelege un popor care de sute de ani foloseste respectul ca ingredient principal al tuturor ritualurilor zilnice in familie incepand cu masa.

Stephany LEE

Fondator
IMG_8859
Kimchi-5

Atmosfera intima si decor tipic coreean

Restaurantul Seoul reprezinta locatia ideala pentru organizarea tuturor tipurilor de evenimente importante: conferinte, prezentari, cursuri, petreceri private/VIP, mese festive, aniversari, onomastice, punandu-va la dispozitie toate cele 3 saloane cu o capacitate de peste 200 de persoane si dotarile aferente: sistem de sunet karaoke, scena si sistem de lumini.

Meniu variat de preparate coreene

Renumele de bucătărie sănătoasă la nivel mondial pe care mâncarea coreeană îl are, este punctat și în restaurantul nostru, combinând în preparatele sale tradiționale principiul celor cinci gusturi: dulce, acru, iute, sarat şi amar. Spectacolul de culori sănătoase din farfurie, orezul, carnea slabă, legumele și condimentele specifice Coreei îți vor răsfăța papilele gustative și te vor convinge să revii.

Ce spun clientii nostri