5 idei pentru petreceri corporate memorabile

Sărbătorile vin cu pași repezi și cu ele se mai încheie un an, făcând loc unui nou an mai strălucit, mai bun, cu siguranță. Cum orice eveniment important trebuie marcat, așa și rezultatele companiei, munca și dedicarea angajaților sau parteneriatele de succes, trebuie sărbătorite periodic, cu atât mai mult la final de an.

Căutați un local care oferă o gamă completă de servicii pentru organizarea unei petreceri corporate, începând de la muzică, băuturi, un meniu delicios, spațiu generos și posibilitatea de a alege o tematică? Atunci treceți pe listă Restaurantul Korean Seoul. Cu numeroase premii gastronomice internaționale, bucătarul nostru coreean vă așteaptă să faceți cunoștință cu gustul exotic și inconfundabil al mâncării coreene, într-un spațiu inedit, dominat de elemente decorative din cultura unui popor cu tradiții vechi de sute de ani.

Cum puteți face o petrecere memorabilă? Iată câteva idei care sperăm să vă inspire:

O seară de dans și karaoke, vă va destinde după luni întregi de muncă asiduă. Pentru aceasta vă punem la dispoziție sistem de sunet pentru Karaoke, scenă și sistem de lumini. În plus, spațiul este destul de generos, restaurantul având 3 saloane bine dotate, gata să primească peste 200 de oameni. 

Vă plac provocările?

Atunci ce ar fi ca petrecerea corporate să aibă și momente de stand-up comedy, poate chiar concursuri de improvizație, care îi pot binedispune și pe cei mai morocănoși invitați sau prin care doritorii își pot pune la lucru creativitatea și spontaneitatea.

Destul de fancy este și un costume party, deoarece aveți ocazia să vă îndepliniți visul de a fi personaje fantastice, de a purta un costum traditional din țări și continente diferite – asiatice, orientale, franțuzești, venețiene, etc. Ce spuneți de un costum coreean? 😊

Concursuri, tombole, campionate de jocuri de societate sunt alte teme care pot transforma orice eveniment într-o petrecere fabuloasă, alături de colegii de muncă și toate persoanele invitate.

În plus, dacă vreți să invitați și copiii angajaților pentru a le oferi cadouri, închirierea unui Moș Crăciun sigur îi va încânta pe cei mici și mari. Cine nu ar vrea să facă poze cu Moșul și să-i spună poezii?

Așadar, Restaurantul Korean Seoul reprezintă locația ideală pentru organizareaevenimentelor din decembrie, un loc cu adevărat inedit și pe gustul angajaților și managerilor, care vor avea ocazia să-și reîncărce bateriile departe de birourile în care lucrează zilnic.